Szállítási információk

15 000 Ft alatt15 000 Ft felett
FOXPOST1 190 Ftingyenes
FOXPOST utánvét1 340 Ft150 Ft
Posta Pont1 790 Ftingyenes
Posta Pont utánvét1 790 Ft200 Ft
Magyar Posta1 990 Ft1 790 Ft

FOXPOST csomagautomata

A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas és környezettudatos csomagátvételi mód. Kényelmes, mivel nem kell egész nap a futárra várni és a nap bármely szakában átvehető a megrendelt csomag. Az automaták nagyrészt kültéren helyezkednek el és könnyen megközelíthetőek, a parkolás könnyen megoldott.

FOXPOST csomagautomatába történő szállítás esetén bankkártyás fizetésnél illetve előre utalásnál a szállítási költség 1190,- Ft. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1-2 nap alatt kiszállítják a kiválasztott automatába, majd e-Mailben (Viberen) küldenek egy értesítőt és egy egyedi nyitókódot, amellyel 3 napig átvehető a csomag.

Fontos! Az automatáknál csak bankkártyás fizetés lehetséges. A FOXPOST hálózata az OTP szigorúan ellenőrzött rendszerét használja a fizetési tranzakciók lebonyolítására.

15000,- Ft feletti rendelés esetén a szállítási költséget mi álljuk.
Utánvét esetén a szállítási költségre +150 Ft kerül felszámításra (15 000 Ft feletti rendelés esetén is).

Magyar Posta

A csomagot a Magyar Posta futárszolgálata szállítja házhoz a megadott címre. A csomag biztosított küldeményként kerül feladásra.

A küldemény feladásáról email értesítést küldünk. Ha a kiszállításkor a postás nem talál Téged a szállítási címen, értesítőt hagy, amellyel a csomag 10 munkanapig a postán is átvehető.

Fontos! MPL csomagautomata esetén a csomagot csak két napig tárolják, ezután a csomag átszállításra kerül az automatához legközelebbi postára, ahol további 10 napig átvehető.

A szállítási díjak Magyarország egész területén egységesek. A kiszállított csomag értékét (a megrendelt termék értéke + szállítási díj) utánvét esetén annak megérkezésekor kell kifizetni a postásnak. Amennyiben banki átutalást szeretnél, erre is van lehetőséged, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot. Ebben az esetben az összeg beérkezésekor adjuk postára a rendelt terméket.

Lehetőséged van bankkártyás fizetésre is.

A Magyar Posta szállítási költsége egységesen 1990,- Ft

Posta Pont

Posta Pont esetén a megrendelt csomagot a Magyar Postával szerződött partnereknél lehet átvenni. (pl. :MOL kút, Coop üzlet, helyi posta…) A Posta Pontos szállításon belül csomagautomata is kiválasztható, amely szintén kényelmes, mivel a nap bármely szakában elérhető. A csomagautomaták többsége kültéren helyezkedik el. A fizetés itt bankkártyával történik.

Posta Pontra történő szállítás esetén bankkártyás fizetésnél illetve előre utalásnál a szállítási költség 1790,- Ft, amennyiben utánvéttel rendelnéd a termékeket, ennek +200,- Ft, azaz 1990,- Ft a szállítási költsége.

15000,- Ft feletti rendelés esetén a szállítási költséget mi álljuk (azonban az utánvét költsége ez esetben is felszámításra kerül).

Külföldre szállítással kapcsolatos információk:

Külföldre történő szállítás esetén kérjük vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot.

Szállítási idő:

Kiszállítási idő  2-5 munkanap. Banki utalás esetén, az átutalás beérkezését követő 2-5 munkanap.
A csomag indításakor email értesítést küldünk.

Amennyiben a szállítással kapcsolatos kérdésed van, állunk rendelkezésedre az elérhetőségeink valamelyikén.