Általános szerződési feltételek

A 45/2014. (II.26) kormányrendelet alapján a vásárlónak a megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik! A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát olyan termék esetében, mely nem előre legyártott, hanem személyre szabottan a fogyasztónak, megrendelésére készült (pl. névlánc esetében).  Kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt termékeket, amennyiben át tudod utalni, vagy a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak díját a futárnak. Át nem vett, visszaküldött csomag esetén a visszaszállítás díját a megrendelő viseli.

Fontos, hogy megőrizd a vásárlásról kiállított számlát, amit minden esetben a csomagban találsz. A számla egyben a garancialevél is.

Jelen dokumentum kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, magyar nyelven íródik. A webáruház működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatos kérdéseivel, elérhetőségeink valamelyikén állunk rendelkezésedre.

Jelen ÁSzF hatálya a szolgáltató weblapján és aldomainjein történő jogviszonyokra terjed ki.

A szolgáltató :

 • Név: Ezüstbetű Kft
 • Székhely: 8500 Pápa, Nagyváradi u.61/a.
 • Levelezési cím: 8500 Pápa, Nagyváradi u.61/a.
 • Képviselő neve: Balatoni Mónika
 • Adószám: 13963048-1-19
 • Működési engedély száma: 1018/2014
 • Cégjegyzékszám: 19-09-517086
 • Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Intézet nyilvántartási száma: 7435/1/2014
 • Engedélyező hatóság: Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal, Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóság, 1089 Budapest, Bláthy Ottó u.3-5.
 • Nemesfém kereskedelmi engedéllyel rendelkező cégek listája: http://mkeh.gov.hu/index.php?name=OE-eLibrary&file=download&keret=N&showheader=N&id=4470
 • Számlavezető pénzintézet : K&H Bank
 • Számlaszám: 10404845-00014689-00000008
 • E-mail cím: [email protected]
 • Telefonszám: 06-70-384-7099
 • Weboldal: www.ezustbetu.hu

Fizetési lehetőségek:

Postai utánvét – Utánvét esetén a termékek megrendelését követően azonnal megkezdjük a rendelés feldolgozását és a csomag postára adását. Ezen szállítási mód esetén a termékek postaköltséggel növelt ára a kézbesítéskor fizetendő.

Közvetlen banki átutalás – Átutalás esetén a megrendelést követően kérjük a termék árát az esetleges szállítási költséggel együtt cégünk számlaszámára átutalni vagy befizetni. Az utaláshoz szükséges számlaszám megtalálható a szolgáltató adatai között, de az első visszaigazoló email is tartalmazza ezt az információt. Utalás esetén a teljes összeg számlánkra való beérkezését követően kezdjük meg a rendelés feldolgozását és még a termékek postázása előtt is küldünk egy visszaigazolást.

Online bankkártyás fizetés – Webáruházunk részére a kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Barion fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az általuk üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Elállás a vásárlástól:

Cserelehetőség, visszavásárlás /elállási jog/ átvételtől számított 30 napon belül!

Ha bármilyen okból nem felel meg az ékszer, minél előbb jelezd felénk email-en.
Az ékszert 30 napon belül tudjuk cserélni vagy a termék árát visszautalni a megadott bankszámla számra.
Az elállási jog gyakorlása miatt az ékszer visszajuttatásával kapcsolatban felmerült költségeket (postai költség) Te viseled. A termék árát 10 napon belül utaljuk vissza.
Az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatod, amikor az ékszert átvetted. A gravírozott termékekre az elállási jog és a cseregarancia nem gyakorolható.
Fontos, hogy megőrizd a vásárlásról kiállított részletes számlát. A számla egyben a garancialevél is!

Így küldd vissza az ékszert:

Az ékszert sérülésmentesen kell visszaküldeni címünkre (Pápa, Nagyváradi u. 61/a). Kérjük, az ékszert ajánlott küldeményként add fel  (ne utánvéttel, mert az így visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni)!
Az ékszer esetleges hiányosságait és sérüléseit minden esetben megvizsgáljuk. A feladóvevényt őrizd meg.
A csomagban küldd el az eredeti számlát.
A visszavásárlással kapcsolatban felmerülő csomagolási- és szállítási költségek a vevőt terhelik.

Csere esetén újra add le rendelésedet és a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy “CSERE” lesz . Amint rendben átvettük a visszajuttatott terméket, már küldjük is a kívánt árut helyette . Így az ár különbséget és az újboli szállítási költséget kell fizetned . Ha kedvezőbb árban lévő ékszert választasz, a különbözetet mielőbb visszaküldjük.

GARANCIA:

Minden ékszerre, amennyiben gyártási hibás, 6 hónap garanciát vállalunk. Ez esetben küldd vissza a fenti címre és mi vállaljuk annak javítását vagy kicseréljük, illetve annak ellenértékét levásárolhatod áruházunkban.  A garancia nem vonatkozik az ékszer nem rendeltetésszerű használatából eredő hibákra. (Pl.: horpadás, szakadás, törés, ütések miatti kőpotyogás, karcolás, elszíneződés)

A garanciális ügyintézéseknél minden esetben betartjuk a Fogyasztóvédelmi törvény vonatkozó rendelkezéseit.
A Te megrendelésednek, azaz velünk kötött szerződésednek teljesítése során a 17/1999. kormányrendeletnek megfelelően járunk el.

A szavatosságra vonatkozó vásárlási igényeket a 49/2003 (VII. 30.) GKM rendelet alapján rendezzük.

Nyilatkozat:

A megkötendő szerződés írásban foglalt szerződésnek minősül, amely iktatásra kerül és utóbb hozzáférhető.
A szerződés megkötése magyar nyelven történik.